Quotes

Home > Quotes
Quotes 2017-08-01T16:26:58+00:00

Quotes

Quotes zijn volgens de Dikke van Dale citaten, aanhalingen of aanhalingstekens. Op deze pagina vind je al onze quotes en citaten terug. Dit betreffen met name Engelse quotes die we vertaald hebben naar quotes in het Nederlands of anders gezegd Nederlandse quotes. De quotes zijn onderverdeeld in verschillende categorieën; Quotes personen, quotes op thema’s en muziek quotes. Bij quotes personen vindt je met name quotes en citaten terug van bekende personen.

Denk hierbij aan bekende leiders, sporters, ondernemers, artiesten, wetenschappers en auteurs. Bij quotes op thema’s kun je quotes en citaten verwachten over verschillende thema’s. Voorbeelden hiervan zijn quotes liefde, quotes leven en quotes vriendschap, maar bijvoorbeeld ook grappige quotes en mooi quotes. In de categorie quotes muziek kun je quotes verwachten uit bekende nummers van nationale en internationale artiesten.

Bekijk categorieën
Bekijk alle quotes
Quotes

Onze 10 laatste quotes

Dit zijn onze laatste 10 quotes, citaten en of spreuken. Het is mogelijk om op de frequentie die jij wenst quotes in je mailbox te ontvangen. Je kan kiezen voor een dagelijks en wekelijkse frequentie. In de basis plaatsen we elke dag een quote of anders gezegd quote van de dag.  Het ontvangen van deze quote van de dag of spreuk van de dag per e-mail is helemaal gratis. Het aanmelden voor de quote of spreuk van de dag kan onderaan deze pagina.

Zoiets groots, verborgen in het kleine

25/12/2018|

Lucas 2: 6-7 Toen Jozef en Maria in Betlehem waren, werd het kind geboren. Het was Maria's eerste kind, een jongen. Maria wikkelde hem in een doek en legde hem in een voerbak voor de dieren. Want er was voor hen nergens plaats om te slapen.  

het witte landschap – Marco Borsato

23/12/2018|

Het witte landschap om ons heen en de lucht zo blauw. Kerst heeft zo veel gezichten die doen denken aan jou. Zou alles geven als je even terug in mijn leven komen zou. Marco Borsato

Ik wens jou vrede toe – Trinity

20/12/2018|

Ik wens jou vrede toe om wie je bent, dat je lacht en huilt met alle mensen die je kent. Dat de liefde aan je hart vervulling geeft in elk van de seizoenen dat je leeft. Trinity  

Bekijk alle quotes

Selecteer een categorie

PERSONEN

Zoek quotes op naam van een persoon

Bekijk quotes personen

THEMA

Zoek quotes op thema

Bekijk quotes op thema
Bekijk alle quotes

VOLG ONS OP FACEBOOK

Quote Co is te volgen via alle bekende social media kanalen, waaronder Facebook. Like onze pagina en ontvang quotes op je tijdlijn.

QUOTES IN JE MAILBOX ONTVANGEN?

Dat kan! Bepaal hoe vaak je quotes in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Vele mensen gingen je al voor. De quote van de dag (dagelijkse quote) is het meest populair.

Je gegevens zijn 100% veilig